Over ons

Wij focussen niet op één markt, projecttype of techniek, wij focussen op gebruikersgemak. Tijdens de uitwerking van het concept is input van onze klanten cruciaal. Zodra het concept uitgewerkt is realiseren we vanuit een interactief functioneel ontwerp (prototype) en een technisch sterk ontwerp een passende maatwerk oplossing. Onze projecten groeperen we in drie soorten: 
Aptic Straight, Intelligent en Freely.

Icoon voor Straight-projecten

Straight

Is de structuur voor jouw project al in detail uitgewerkt en zijn al de wensen duidelijk? Meestal worden de wensen pas echt duidelijk tijdens het project. Zelfs bij de "Straight"-projecten werken wij daarom met een interactief functioneel ontwerp, de bouwtekening van het project. Vaak kan er binnen een maand een testversie worden opgeleverd!

Icoon voor Intelligent-projecten

Intelligent

Wij worden graag uitgedaagd en zijn niet bang voor complexe excelsheets of logge windowssystemen die een touch-vriendelijke upgrade nodig hebben. Ook nieuwe projecten met veel complexiteit schalen wij onder "Aptic Intelligent". We analyseren deze vraagstukken grondig, bespreken de onduidelijkheden en vertalen het naar een prototype en technisch ontwerp. Deze complexere projecten hebben een langere doorlooptijd en zijn daardoor uitermate geschikt voor een Scrum aanpak waarin we na het opzetten van een technisch sterke basis iteratief doorontwikkelen. 

Icoon voor Freely-projecten

Freely

Vrijheid is een belangrijk kernwoord voor ons. Werk is naar ons idee veel meer dan projecten bouwen. Het moet ook zorgen voor persoonlijke ontwikkeling, plezier en draagt bij aan de maatschappij. Projecten die wij typeren als "Freely" komen vaak binnen als vrije ideeen van een klant, iemand uit ons team of van een vriend. Spreekt het erg aan, dan werken we het graag uit. In sommige gevallen met een eigen investering. Dus heb je een gouden idee, maar mist het nog een professionele review? Neem eens contact op en vertel ons vrijblijvend meer over het concept. Wij zijn uiteraard bereid een NDA te tekenen. Wanneer het idee ons aanspreekt helpen we je graag verder!